Kategoriat
Tukipalvelut

Tukihenkilö

Silloin kun hiv-tartunta todetaan, lääkitys aloitetaan tai elämäntilanteessa tapahtuu jokin muutos ja koet tarvitsevasi tukea tuona vaikeana ajanjaksona, voit ottaa yhteyttä Positiiviset ry:hyn. Tarvittaessa järjestämme sinulle tukihenkilön. Tukea voit saada joko puhelimitse tai kasvotusten.

Tukihenkilöt ovat koulutettuja vapaaehtoisia Positiiviset ry:n jäseniä ja heillä on pääsääntöisesti omakohtainen kokemus hivin kanssa elämisestä, joko itse hiv-positiivisena tai heidän läheisenään. Tukihenkilötoimintamme lähtökohtana on tasavertainen ja vapaaehtoinen kumppanuus.

Tukihenkilö on kuuntelija ja vierelläkulkija haasteellisessa elämäntilanteessa olevalle tuettavalle.

Tukihenkilöt ovat vaitiolovelvollisia.

Älä jää hivin kanssa yksin; ota rohkeasti yhteyttä!

Juha-Erkki Kants

tel +358 44 750 7462

juha-erkki.kants@positiiviset.fi