Kategoriat
Tukipalvelut

Tukipalvelut

Tuki – ja neuvontapalvelut

Positiiviset tarjoaa maksutonta tukea ja neuvontaa kaikissa hiviin liittyvissä asioissa hiv-tartunnan saaneille ja heidän läheisilleen (kumppanit, vanhemmat sisarukset ja ystävät). Tarjoamme tukea ja neuvontaa kasvotusten, skypen välityksellä, chatissa ja puhelimitse. Kaikkiin tuki- ja neuvontapalveluihin voi ottaa yhteyttä nimettömästi ja luottamuksellisesti.

Meiltä saat ajankohtaista ja oikeaa tietoa hivistä!

Chat

Verkkosivuillamme sinulla on mahdollisuus keskustella luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä työntekijöidemme ja vapaaehtoisten kanssa. Työntekijät päivystävät chatissa tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 13-15 ja vapaaehtoiset ilta-aikaan maanantaisin ja torstaisin klo 18-20. Keskustelu on anonyymiä.

Keskustelufoorumi

Positiiviset.fi sivustolla toimii keskustelufoorumi jossa voit keskustella hivistä ja hiviin liittyvistä teemoista. Keskustelualueella on myös alue virushepatiiteista (A, B ja C-hepatiitti) keskustelua varten. Osa alueista ei vaadi kirjautumista.

Vertaistuki

Hiv-tartunnan saaneet, joilla on keskenään samankaltaisia elämänkokemuksia tai haasteita liittyen hivin kanssa elämiseen, voivat saada vertaistukea jakamalla kokemuksia ja tukemalla toisiaan elämässä eteenpäin.

Positiiviset järjestää yhteisiä vertaistapaamisia kaikille hiv-tartunnan saaneille sekä heidän läheisilleen. Järjestämme myös kohdennettuja tapaamisia naisille, miehille, joilla on seksiä miesten kanssa, nuorille, +55-vuotiaille, perheille ja maahanmuuttajille.

Vertaistapaamisia on myös eri puolilla Suomea, muun muassa Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Kunnioitamme jokaisen yksityisyyttä, eikä vertaistapaamisiin osallistuminen edellytä Positiiviset ry:n jäsennyyttä.

Kaikista vertaistapaamisista saat lisätietoja Positiivisten kotisivuilta ja toimistolta.

Tukikeskustelut

Sinulla on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin Positiiviset ry:n työntekijän kanssa. Voit keskustella joko puhelimitse, skypen välityksellä tai sopia henkilökohtaisen tapaamisen toimistolle tai muualle sinulle sopivaan paikkaan.

Tapaamispaikka ja toimisto

Yhdistyksen toimitila sijaitsee Helsingissä.

Tapaamispaikka ja toimisto on avoinna kaikille hiv-tartunnan saaneille ja heidän läheisilleen

arkisin klo 9–16, tiistaisin klo 9–19.

Positiiviset ry on valtakunnallinen järjestö. Soita, tule käymään, laita sähköpostia tai käy nettisivuillamme. Tietoa, neuvontaa ja tukea on tarjolla.

Tarkemmat tiedot tapahtumista ja aukioloajoista löydät nettisivuiltamme.

Positiiviset julkaisee Poveri-jäsentiedotetta.

Positiiviset ry, HivFinland
Malminkatu 24 C, 00100 Helsinki
puh. (09) 692 5441 (ark. 9-16)
positiiviset@positiiviset.fi
www.positiiviset. fi

 

Facebook: Positiiviset ry, Hiv-Finland @positiiviset

Twitter: Positiiviset ry @Positiiviset

Instagram: instagram/positiiviset_hivfinland

Youtube: youtube/positiiviset