Kategoriat
Uutiset

Hyvää joulua! Happy holidays!

Vuosi on tulossa päätökseensä, ja on aika kiitosten ja jouluntoivotusten.

(In English below)

Ensi vuonna Positiivisia johtaa ennätyksellisen iso hallitus. Marraskuisessa kokouksessaan yhdistys valitsi hallitukseen 11 jäsentä, joista seitsemän on pääkaupunkiseudulta ja neljä muualta Suomesta. Valituksi tuli myös kolme uutta jäsentä, muille on kertynyt aiempaa kokemusta Positiiviset ry:n hallitustyöstä. Kiitokset kaikille kokoukseen ja pikkujouluihin osallistuneille! 

Sydämellinen kiitos koko kuluneesta vuodesta kaikille yhdistyksen jäsenille, vapaaehtoisille, tukijoille ja toimijoille! Toimintamme ei olisi mahdollista ilman aktiivisia jäseniä ja vapaaehtoisia.

Toimisto hiljenee tänään joulutauolle, ja toimintaa käynnistellään vuodenvaihteen jälkeen tammikuussa. Oikein mukavaa ja rentouttavaa joulunaikaa sekä vuodenvaihdetta kaikille. Tavataan taas ensi vuonna! 

Positiivisten toimisto on joululomalla 24.-31.12.2021 ja 6.-7.1.2022.


The year is coming to it’s end, and it’s time for thanksgiving and Christmas greetings.

In the autumn meeting in November, 11 members were elected to the board of Positiiviset, seven of whom are from the Helsinki metropolitan area and four from other parts of Finland. Three new members were also elected, others with previous experience in working in the board before. Thanks to everyone who attended the meeting and the Christmas party!

The office will close today for the Christmas break, and operations will start again in January after the turn of the year. Have a nice and relaxing Christmas time and a very happy New Year. See you again next year!

Office is closed for holidays from 24th till 31st Dec 2021 and from 6th till 7th Jan 2022.