Positiiviset ry hakee projektikoordinaattoria kaksivuotiseen Chemsex-projektiin

 

Projektin tavoitteena on kehittää Suomen oloihin sopiva malli chemsex-ilmiön kohtaamiseen.

Projektissa pyritään vähentämään chemsexiin liittyviä haittoja ja tekemään ennaltaehkäisevää vaikuttamistyötä. Tavoitteena on tuottaa lisää tietoa ja osaamista päihdetyön ja seksuaalineuvonnan ammattilaisille sekä homo- ja bi-miehille. Levittämistapoja ovat webinaarit ja infopaketit verkkosivuille. Hankkeessa yhdistetään päihdetyön ja seksuaalineuvonnan osaamista ja se toimii avauksena laajemmalle yhteistyölle seksuaalineuvonnan ja päihdetyön välillä.

Projekti on STEA:n rahoittama ja sen kesto on 2019–2020, raportointi vuoden 2021 puolella.

 

Projektikoordinaattorilta edellytämme

- Sosiaalialan tai muuta tehtävään soveltuvaa tutkintoa ja/tai alan työkokemusta

- Kokemusta joko haittoja vähentävästä työstä ja/tai työskentelystä seksuaalisuteen ja seksiin liittyvien kysymysten parissa

- Sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyvää englannin kielen taitoa

- Kykyä kohdata ja toimia erilaisten ihmisten kanssa

 

Sinun tulisi olla valmis sekä itsenäiseen että tiimityöskentelyyn. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla sekä sisältää satunnaisia ilta- sekä viikonlopputöitä.

Tehtävä on kokopäiväinen, toimipisteenä Positiiviset ry:n toimitila Kampissa, Helsingissä. Chemsex-projektissa ovat yhteistyössä A-klinikkasäätiö, Hivpoint, Pro-tukipiste ja Sexpo.

 

Mikäli kiinnostuit ja koet, että sinulla on tehtävään vaadittavaa osaamista, niin laita vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoivomuksineen 31.12.2018 mennessä toiminnanjohtaja Sini Pasaselle sähköpostin liitetiedostona: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Lisätietoja työtehtävästä antaa projektikoordinaattori Tapani Valkonen ma 17.12. ja ke 19.12. klo 10-15 puh. 044 750 7470.

© 2017 Positiiviset Ry. All Rights Reserved. Puh. (09) 692 5441 / Malminkatu 24 / 00100 Helsinki