Virtuaalitapaaminen

Virtuaalivertaistapaamiseen liittyminen tietokoneella

Koronapoikkeustilan aikana aloimme järjestää tapaamisia netissä. Näitä virtuaalitapaamisia jatketaan GoToMeeting-sovelluksessa myös rajoitusten jälkeen. Nettitapaamiseen voi liittyä mistä vain tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella.

Kirjautumista varten tarvitset, jonka saat Positiivisten työntekijöiltä:
Tapani 044 750 7470 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Juha-Erkki 044 750 7462 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Miina 044 750 7470 tai This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; Sini This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.).

Voit liittyä GoToMeeting-sovelluksessa järjestettävään virtuaalitapaamiseen tietokoneelta, tabletilta tai älypuhelimelta linkin kautta.

Jokaiselle tapaamisille on luotu oma linkki, joka löytyy Positiivisten verkkosivujen tapahtumat-kalenterista. Pudota linkki selaimeesi ja paina sitten eteesi avautuvalta sivulta Join My Meeting -painiketta:

 

 

Valitse seuraavaksi avautuvalta How do you want to meet today -sivulta Join on the web -painike. Kun olet painut Join on the web -painiketta, avautuu sivu, jossa voi valita liittykö tietokoneen vai puhelimen kautta (Join by Computer or Phone). Valitse tietokone (Computer).

 

 

Seuraavaksi ohjelma ilmoittaa, ettei kukaan kuule sinua (Uh-oh, no one can hear you), ja se pyytää sinua sallimaan koneesi mikrofonin käytön (Click Allow so GoToMeeting can access your microphone). Valitse ensin ruudun Vasemmasta yläkulmasta Salli-painike ja sen jälkeen hyväksy valitsemasi mikrofoni ja kaiutin Save and continue -painikkeella.

Tämän jälkeen eteesi avautuu näkymä, jossa voit syöttää Positiivisten työntekijältä saamasi salasanan Password-kohtaan ja vahvistaa sen syöttämällä sen uudelleen Confirm password -kohtaan. Paina vielä Start the meeting -painiketta, niin pääset mukaan virtuaalitapaamiseen.

 

 

 

Virtuaalivertaistapaamiseen liittyminen älypuhelimella

Mene puhelimellasi Positiivisten verkkosivuille ja etsi sieltä se vertaistapaaminen, johon haluat liittyä. Alla esimerkkikuva linkistä vertaistapaamiseen:

 

Mikäli liityt vertaistapaamiseen älypuhelimellasi ensimmäistä kertaa, sinun pitää ladata puhelimeesi GoToMeeting-sovellus sovelluskaupasta. Kun näpäytät vasemman kuvan Join My Meeting -painiketta puhelimessasi, avautuu puhelimeesi oikealla olevan kuvan kaltainen näyttö.

Näpäytä tekstiä ”Lataa sovellus GoToMeeting-kaupasta napauttamalla App Store”. Tämän jälkeen puhelimeesi avautuu seuraava näyttö:

 

   

Napauta HAE-painiketta. Tämän jälkeen puhelimesi hakee sovelluskaupasta GoToMeeting -sovelluksen. Kun lataaminen on valmis, tulee näytöllesi kuva:

Napauta AVAA-painiketta ja olet saattanut latauksen päätökseen. Siitä kertoo puhelimeesi näytölle tuleva kuva oikealla.

 

 

 

Palaa nyt Positiivisten verkkosivuille ja sen vertaistapaamisen linkkiin, johon haluat liittyä. Näpäytä uudestaan Join My Meeting -painiketta. Eteesi avautuu näyttö, jonka Join the meeting as -kohtaan voit kirjoittaa nimesi sekä sähköpostiosoiteesi – sähköpostiosoite ei tosin ole pakollinen. Paina vielä DONE-nappulaa.

 

Mikäli tapaaminen ei ole vielä alkanut, näytölle tulee vasemman kuvan kaltainen ilmoitus.

Jos tapaaminen on jo alkanut, voit syöttää Positiivisten työntekijältä saamasi salasanan kuvassa näkyvään kenttään. Tämän jälkeen olet mukana vertaistapaamisessa.

 

 

© 2017 Positiiviset Ry. All Rights Reserved. Puh. (09) 692 5441 / Malminkatu 24 / 00100 Helsinki