Banneri_MAP_2018 Positiiviset-chat-webbikuva banneri_beatthestigma_1140x400px Positiiviset_Faktat_Banneri_1_uusi Positiiviset_Faktat_Banneri_2_uusi

Haemme työntekijää tapaamipaikkaamme

Positiiviset ry:ssä on avoinna tapaamispaikan työntekijän paikka ajalle 13.8. – 31.12.2018Tehtävä on osa-aikainen. Työllistämistuella tapaamispaikan työntekijän paikka voi olla kokoaikainen ja kestoltaan pidempi, riippuen kuitenkin Positiivisten saamista avustuksista.
Tapaamispaikan työntekijä vastaa tapaamispaikan viihtyisyydestä, yleisestä siisteydestä ja järjestyksestä. Tehtävään kuuluu tiistaikahvilasta ja torstailounaista vastaaminen ja niiden organisoiminen. Tapaamispaikan työntekijä viettää aikaa ihmisten kanssa. Tehtävään kuuluu pienimuotoisia toimistotehtäviä, esimerkiksi chat-päivystystä.
Tapaamispaikassamme käy päivittäin 1— 40 ihmistä.
Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta, sosiaalisia taitoja, neutraalia suhtautumista ihmisiin ja asioihin sekä ennakkoluulotonta asennetta. Mikäli mahdollista, tehtävään valitaan ensisijaisesti hiv-tartunnan saanut tai läheinen. Etuna on yhdistystoiminnan tunteminen.
Jos olet kiinnostunut tehtävästä, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Sini Pasaseen
tiistaihin 26.6.2018 mennessä puh. 09 692 5441 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 

Uutisia muualta