Kansainvälinen HIV & Wellbeing -seminaari tallenteet oavat nyt nähtävillä Positiivisten Youtube-kanavalla

Hiviä, ihmisoikeuksia ja hyvinvointitaloutta käsittelevä kansainvälinen seminaarin tallenteet ovat nyt nähtävillä Positiivisten Youtube-kanavalta 4.10.!

Hivin, ihmisoikeuksien ja hyvinvointitalouden ohella seminaarissa käsitellään mm. yleistä tartuntatautitilannetta, stigmaa ja syrjintää, haittojen vähentämistä, päihdepolitiikkaa sekä kansalaistoimintaa.

Puhujina ovat Veronika Honkasalo (kansanedustaja), Teymur Noori (European Centre for Disease Prevention and Control - ECDC), Ferenc Bagyinszky (AIDS Action Europe), Alina Bocai (Correlation Network), Ben Collins (European Testing Week), Anastacia Ryan (Tampep Network) sekä Mika Salminen ja Tuukka Tammi (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL).

Seminaari on osa Suomen EU-puheenjohtajakauden ohjelmaa ja Positiiviset ry:n 30-vuotisjuhlavuotta. Videokuvauksen toteuttaa Jaakko Tiikasalo. Valitettavasti emme pysty tarjoamaan lähetykseen ainakaan reaaliaikaista suomennosta tai tekstitystä.

#HIVequity #EU2019fi #positiiviset #HIVFinland #hiv #wellbeingeconomy #humanrights #harmreduction #stigma #decriminalization #civilsociety

https://www.youtube.com/watch?v=iCazv1E3JYY&feature=youtu.be

© 2017 Positiiviset Ry. All Rights Reserved. Puh. (09) 692 5441 / Malminkatu 24 / 00100 Helsinki