Osallistu Stigma Index 2.0 haastatteluun

Miten päästä haastattelijaksi/haastateltavaksi? Ilmoita kiinnostuksesi toimimaan haastattelijana. Ensimmäinen haastattelijoiden koulutus pidettiin syyskuussa 2019. Järjestämme halukkaille lisäkoulutuksen tarpeen mukaan. Ensimmäiset haastattelut on jo aloitettu koulutuksen jälkeen. Haastateltaville järjestämme paikkakunnallasi turvallisen tilan haastattelulle. Haastattelu tehdään anonyymisti eikä nimeäsi kirjata mihinkään ylös. Yhteystietojasi käytetään vain haastattelun sopimiseen ja sen jälkeen ne hävitetään.

Tutkimus toteutetaan pääsääntöisesti yksilöhaastatteluilla, jonka kesto on tunnista muutamaan tuntiin. Toimimme haastatteluissa aina haastateltavan parhaaksi. Toteutamme haastatteluja ympäri Suomea. Haastattelujen voimavara on, että sekä haastattelija että haastateltava ovat hiv-positiivisia. Näin haastattelutilanne voi toimia myös vertaistuellisena kohtaamisena. Haastateltava voi pyytää, että haastattelun pitää esimerkiksi eri sukupuolta oleva henkilö tai joku, joka ei jaa samaa statusta hänen kanssaan.

Haastattelut perustuvat vapaaehtoisuuteen ja tiedostettuun päätökseen osallistua tutkimukseen. Vapaaehtoisuuden lisäksi ehdoton salassapito, anonyymiys ja luottamus ovat meille tärkeitä arvoja.

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puh. 09 692 5441
Stigma-sähköpostia lukevat Positiivisissa Juha-Erkki, Sini ja Tapani. 

© 2017 Positiiviset Ry. All Rights Reserved. Puh. (09) 692 5441 / Malminkatu 24 / 00100 Helsinki