Teemallisia nettitapaamisia helmikuussa

to 11.2. klo 17 Minä ja hiv keskustelu 
Tervetuloa keskustelemaan hivistä ja sen kertomisesta kumppaneille ja satunaisille seksikumppaneille. Vertaistuen koordinaattori, seksuaalineuvoja Juha-Erkki pitää alustuksen keskustelulle.

ti 16.2. klo 17 Kokemuksia hiv-hoidosta
Hiv-Nordicin puitteissa kyselimme yhteispohjoismaisesti kokemuksia hiv-hoidosta syksyllä 2019. Tulokset esittelevät toiminnanjohtaja Sini ja Positiivisten puheenjohtaja Nonni. Tule kuulemaan ja keskustelemaan tuloksista!  

to 25.2. klo 17 Parhaat palat Chemsex-hankkeesta -webinaari 
Kaksivuotinen Chemsex-hankkeemme päättyy alkuvuodesta 2021. Jatkamme keskustelutilaisuuksia kemseksistä kun koronarajoitukset sen sallivat ja raportoimme edelleen hankkeen kyselyn tuloksia myöhemmissä paperijulkaisuissa ja muilla kanavilla. Tervetuloa kuulemaan mitä Chemsex-hankkeessa tehtiin ja miksi! Luennoimassa hankkeen koordinaattori Miina ja yhteisötyöntekijä Tapani. 

 

+ Maaliskuussa tulossa  huippuluento resilienssistä!

Joustava mieli - resilienssi arjessa 10.3. klo 17.30 Krisse Lipponen luennoi meille resilienssistä. Krisse Lipponen on kirjoittanut vuonna 2020 ilmestyneen kirjan Resilienssi arjessa. Kirjassa on myös hiviä ja hivin kanssa elämistä koskettava artikkeli. Mielen joustavuus kuuluu olennaisesti myös positiivisen psykologian piiriin.

© 2017 Positiiviset Ry. All Rights Reserved. Puh. (09) 692 5441 / Malminkatu 24 / 00100 Helsinki