Miten maailmanlaajuinen pandemia on vaikuttanut hiv-positiivisten elämään Pohjoismaissa?

Hiv-Nordenilla on ilo kutsua hiv-positiiviset ympäri Pohjoismaiden saman pöydän ääreen! Tervetuloa keskustelemaan hivin kanssa elämisestä ja kokemuksista koronaviruspandemian aikana lauantaina 4.9.2021 klo 14–16.

Tapaamisessa pääset keskustelemaan, jakamaan kokemuksia ja ajatuksia sekä viettämään aikaa hyvän ruuan parissa. Tapahtuma järjestetään samaan aikaan kaikissa Pohjoismaissa, ja sen aikana otetaan videoyhteys myös muihin osallistujamaihin. Olet lämpimästi tervetullut mukaan!

Tapahtuma järjestetään hybridimuotoisena, eli keskusteluun on mahdollisuus osallistua paikan päällä Kampin tapaamispaikasta tai etäyhteyden välityksellä Zoomissa. Kaikille osallistujille tarjotaan tapahtumassa ruokailu, joko paikan päällä tai kotiin tilattuna. Ilmoittaudu mukaan lähettämällä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Kerro ilmoittautuessasi myös, haluatko osallistua paikan päällä vai etänä. Tarkempi tapahtuma-aikataulu ja lisätiedot lähetetään ilmoittautuneille ennen tapaamista.

Heräsikö kysyttävää? Voit ottaa yhteyttä Positiivisten toimistolle tai tapahtuman koordinaattori Anniin, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Yhteinen Facebook-tapahtuma avautuu tästä linkistä

Hiv-Norden toteutti vuonna 2019 selvityksen, jossa kartoitettiin hiv-positiivisten kokemuksia hivin hoidosta ja sen laadusta Pohjoismaissa. Selvityksen tuloksista voit lukea lisää Poverista 1/2021 materiaalit/Poveri tai tästä linkistä

© 2017 Positiiviset Ry. All Rights Reserved. Puh. (09) 692 5441 / Malminkatu 24 / 00100 Helsinki