Positiiviset on lanseerannut uudet virtuaaliklubit

Positiiviset on lanseerannut uudet virtuaaliklubit Qruiserissa ja Gayromeossa miehille, joilla on hiv ja jotka harrastavat seksiä miesten kanssa.

Molemmista sivustoista se löytyy nimellä:  hiv_suomi

Haluamme välittää oikeaa ja ajan tasalla olevaa tietoa, joka koskettaa hiv-tartunnan saaneita, edistää seksuaaliterveyttä ja yleistä hyvinvointia.

Tarkoitus ei ole luoda kysymys-vastaus palstaa, vaan foorumi, jossa voit vapaasti keskustella ja jakaa ajatuksiasi muiden ns. ”samassa veneessä” olevien kanssa.

Yhdessä olemme vahvempia ja voimme paremmin!

Jos on kysyttävää tai kommentoitavaa, voit soittaa projektityöntekijälle Erikille puh. 044 750 7470 tai Positiivisiin 09 6925 441. Voit myös laittaa sähköpostia: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

© 2017 Positiiviset Ry. All Rights Reserved. Puh. (09) 692 5441 / Malminkatu 24 / 00100 Helsinki