Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Kriya-jooga

2.5. klo 18:0019:30

Kriya tarkoittaa tekniikkaa. Kriya-joogan tekniikka tähtää mielen rauhoittamiseen ja pysäyttämiseen, se on meditaatiota pohjustava harjoitus. Harjoituksella on samalla terveydellisiä vaikutuksia ja yhdessä liikkuminen on mukava tapa viettää aikaa yhdessä. Joogaa voidaan lähestyä eri näkökulmista ja sinun syysi tulla mukaan on yhtä oikea kuin mikä tahansa muu syy.

Harjoituksessa tehdään helppoja asanoita eli asentoja. Mikään aiempi joogan harrastus tai tietämys ei ole tarpeellista. Hengityksen ja liikkeen yhdistäminen sekä pysähtyminen luo rentoutumisen tilan. Sthira ja sukha – joogassa työskennellään yhtäältä voiman ja vakauden ja toisaalta rentouden, miellyttävyyden ja avoimen tilan tasapainoa kohti.
Kun teet harjoitusta säännöllisesti, saat siitä irti enemmän, mutta voit tulla tutustumaan vaikka vain yhdelle tunnille. Jokaisen tunnin päätteeksi tehdään lyhyt loppurentoutus hiljaisuudessa.

Asanat tehdään omaa kehoa kuunnellen, muistathan kertoa jos sinulla on joku liikkuvuutta rajoittava vamma tai muuta mikä vaatii erityistä huomiota ja vaihtoehtoisia ohjeita. Voit tehdä sen myös ilmoittautumisen yhteydessä: tämän linkin kautta

Kriya means technique. The technique of Kriya yoga aims to calm and stop the mind wander. It prepares for meditation. Exercise also has health effects and moving together is a nice way to spend time together. Yoga can be approached from different perspectives and your reason for joining is as valid as any other.

In the exercise, easy asanas are performed. No previous experience or knowledge of yoga is necessary. Combining breathing and movement creates a state of relaxation. ”Sthira and Sukha” in yoga means working towards a balance of strength and stability on the one hand and relaxation, pleasantness and open body space on the other.
When you do the exercise regularly, you get more out of it, but you can come and get to know us for just one class. At the end of each class, there will be a short final relaxation in silence.

Please remember to tell us if you have a mobility-limiting disability or something else that requires special attention and alternative instructions. You can also do it in registration form: https://link.webropol.com/ep/kriyajooga

Tiedot

Päivämäärä:
2.5.
Aika:
18:00–19:30
Tapahtumaluokka: