Tukea muualta

Positiiviset ry tarjoaa useita erilaisia tukimuotoja. Positiivisten tarjoaman tuen lisäksi voit saada apua myös esimerkiksi seuraavilta tahoilta.

Hivpoint

hivpoint.fi

Hivpoint ennaltaehkäisee uusia hiv-tartuntoja ja tukee sekä hiv-tartunnan saaneita että hivistä huolestuneita tarjoamalla testaus-, tuki- ja neuvontapalveluita hiviin ja seksuaaliterveyteen liittyen.

Hivpointin valtakunnallinen puhelinneuvonta palvelee numerossa 0207 465 705 keskiviikkoisin klo 9.00-11.30.

Hivpointin valtakunnallinen chat-neuvonta on auki maanantaisin klo 9.00-11.30 sekä tiistaisin ja torstaisin klo 12.30-15.00.

Pro-tukipiste

pro-tukipiste.fi

Kaikille, jotka myyvät seksipalveluita tai toimivat eroottisen alan ammateissa.

Pro-tukipisteen tarkoituksena on edistää seksi- ja erotiikkapalveluita myyvien ihmisten hyvinvointia, terveyttä ja turvallisuutta sekä oikeutta yhdenvertaiseen kohteluun. Pro- tukipisteen toiminta edistää kohderyhmäänsä kuuluvien ihmisten oikeutta palveluihin sekä oikeutta suojeluun kaikenlaiselta pakottamiselta, itsemääräämisoikeuden rajoittamiselta ja muilta oikeuksien loukkauksilta.

MIELI Suomen Mielenterveys ry

mieli.fi

MIELI Suomen Mielenterveys ry on mielenterveysjärjestö, jonka tarkoituksena on edistää mielenterveyttä, tarjota kriisiapua ja ennaltaehkäistä mielenterveyden ongelmia.

MIELI ry:n Kriisipuhelin päivystää 24 tuntia vuorokaudessa joka päivä numerossa 09 2525 0111. Voit soittaa nimettömästi ja luottamuksellisesti.