Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Bullet journal- ja paperiaskartelupäivä

22.2. klo 13:0018:00

Tervetuloa bullet journal -kalentereiden, tarrakansioiden ja muun ihanan paperisälän pyörteisiin!

Aloitamme teemapäivän tekemällä shoppailuretken pääkaupunkiseudulla sijaitsevaan paperitavarakauppaan. Kaupassa kierrellään ja shoppaillaan omakustanteisesti, jonka jälkeen matkaamme Positiivisten toimistolle, jossa pääsemme ruokatauon jälkeen askartelemaan ja keskustelemaan kalentereiden tekemisestä.

Voit liittyä mukaan missä vaiheessa tahansa – vaikka teemme yhteislähdön paperitavarakauppaan, voit liittyä seuraan joko sinne saapuessa, tai sitten vasta lounaalla tai sen jälkeen askarrellessa ja mahdollisia uusia ostoksia sekä vanhoja tarvikkeita hypistellessä. Jos haluat, ota mukaan oma bullet journalisi tai muu kalenterisi tai tyhjä vihko kalenterin tekoa varten sekä omia tarroja, kyniä ja muita tuunaustarvikkeita!

Bullet journaling eli bujoilu on ajanhallintametodi, jossa omat menot ja tehtävälistat kirjataan vihkoon ja luodaan yksinkertaisilla periaatteilla näin itse oma kalenteri. Bujoilua voi harrastaa myös valmiilla kalenteripohjalla, ja omia kalenterijärjestelmiä voi luoda toisillakin tavoin omien tarpeiden ja mielikuvituksen mukaan. Jos kalenterin luominen ja tuunaaminen tai muu paperiaskartelu on sinulle ennestään vierasta, saat oppia ja vinkkejä mukana olevilta konkareilta.

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä, niin pysymme perillä siitä, keitä kaikkia odottaa mukaan ja kuinka monelle varaamme päivällistä!

Päivän aikataulu:
13.00 Yhteislähtö Positiivisten toimistolta kohti paperitavarakauppaa
14.00 Saapuminen paperitavarakauppaan ja shoppailu
15.00 Matkustaminen takaisin Positiivisten toimistolle
16.00 Ruokailu
17.00 Kalenteriaskartelua ja keskustelua

Tiedot

Päivämäärä:
22.2.
Aika:
13:00–18:00
Tapahtumaluokat:
, ,