Kategoriat
Uutiset

Positiivisten Poikien Kesäfistivaalit 

Kesällä 2020 Positiivisilla on käynnissä Positiivisten Poikien Fistivaalit-kampanja. Kampanjan pääasiallinen kanava on Instagram ja siellä @PositiivisetPojat. Tavoitteena on vähentää stigmaa ja lisätää tietoa siitä, että lääkitty hiv ei tartu.

Kesällä 2020 Positiivisilla on käynnissä Positiivisten Poikien Fistivaalit-kampanja. Kampanjan pääasiallinen kanava on Instagram ja siellä PositiivisetPojat.  

Tavoitteena on vähentää stigmaa ja lisätää tietoa siitä, että lääkitty hiv ei tartu. Kohderyhmänä ovat erityisesti miehet, joilla on seksiä miesten kanssa.

Fistivaalit-kampanjassa halutaan korostaa, ettei ole mitään syytä syrjiä hiv-positiivisia homo- ja bi-miehiä (tai muitakaan sukupuolia) seksitilanteissa. Partener ja Parter 2 sekä Opposites attract -tutkimukset ovat lopullisesti osoittaneet, ettei lääkitty hiv tartu edes seksiteitse. Toimivalla lääkityksellä oleva hiv-positiivinen on siis jopa turvallisempi seksikumppani hivin tarttumisen suhteen kuin henkilö, joka ei tiedä omaa hiv-statustaan. On siis aika heittää hiv-stigma romukoppaan ja nauttia kesästä ja seksistä niin hiv-positiivisten kuin hiv-negatiivisten kanssa! Tulee kuitenkin muistaa, että muut seksitaudit eivät vietä kesälomaa. Onneksi kondomi suojaa!