Kategoriat
Uutiset

Tukea ja neuvontaa tarjolla

Jos Vastaamon tietomurto koskee sinua tai läheisiäsi, niin voit ottaa yhteyttä Positiivisiin keskustellaksesi asiasta. Jos haluat tavata paikan päällä, niin sovithan tapaamisen etukäteen. Olemme osittain etätyössä johtuen remontista.
Voimme auttaa myös rikosilmoituksen tekemisessä.

Jos Vastaamon tietomurto koskee sinua tai läheisiäsi, niin voit ottaa yhteyttä Positiivisiin keskustellaksesi asiasta. Jos haluat tavata paikan päällä, niin sovithan tapaamisen etukäteen. Olemme osittain etätyössä johtuen remontista.
Voimme auttaa myös rikosilmoituksen tekemisessä.

Suomen mielenterveys ry:n Valtakunnallinen kriisipuhelin auttaa ympäri vuorokauden siinä tilanteessa, jos psykoterapiakeskus Vastaamon tietomurto on aiheuttanut pelkoa ja ahdistusta. Kriisipuhelimen numero on 09 2525 0111.

Oman luottokiellon voi asettaa Asiakastiedossa ja Bisnode -palveluissa. Kattavinta olisi tehdä se molemmissa palveluissa.

Jos tietojasi on vuodettu verkkoon Rikosuhripäivystyksen sivulla on koottu tietoa, kuinka voi toimia.

Liikenne- ja viestintäviraston Kyberturvallisuuskeskuksen sivuilla on julkaistu kysymyksiä ja vastauksia -osio identiteettivarkauden tai tietovuodon uhrille.