Kategoriat
Uutiset

Alkuvuoden toimintaa virtuaalisesti ja etänä

Positiivisten vuoden 2022 toiminta pyörähtää käyntiin poikkeustilassa kiristyneen pandemiatilanteen johdosta.

Voimassa olevien koronarajoitusten mukaisesti myös Positiivisten tapaamispaikka on suljettu 31.1.2022 saakka. Seuraamme tilannetta aktiivisesti ja tiedotamme mahdollisista muutoksista heti sosiaalisessa mediassa ja nettisivuillamme.

Tiistaikahvilat järjestetään toistaiseksi virtuaalisesti. Ensimmäinen virtuaalinen tiistaikahvila on 11.1. klo 17–18. Osallistumistiedot saa ottamalla yhteyttä toimistoon esimerkiksi sähköpostitse osoitteeseen positiiviset@positiiviset.fi.

Chat palvelee poikkeusaikana laajennetuin aukioloajoin. Viikolla 2 chat on auki tiistaina, torstaina ja perjantaina klo 13–15. Chatissa voit jutella hivistä ja hivin kanssa elämisestä luottamuksellisesti ja matalalla kynnyksellä. Chat-ikkuna löytyy nettisivuilta oikeasta alanurkasta.

Positiivisten toimisto palvelee arkisin klo 10-16. Koronarajoituksista johtuen palvelemme pääasiassa etänä, ja parhaiten tavoitat meidät puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Tietoa koronarajoituksista ja -ohjeistuksita Helsingissä löytyy täältä. Kansallisia ohjeistuksia voi puolestaan seurata täältä.


The meeting place in Kamppi is closed due to the current coronavirus situation and restrictions. Currently, the restrictions extend until January 31, 2022. We monitor the situation and report any changes on social media and on our website.

Tuesday cafés will be held virtually. The first virtual Tuesday café will be 11.1. from 5 pm to 6pm. You can get the participation information by e-mailing to positiiviset@positiiviset.fi.

Online chat is now open with extended opening hours. This week, the chat is open on Tuesday, Thursday, and Friday from 1 to 3 pm. In the chat, you can talk about HIV and living with HIV with confidence and on a low threshold. The chat can be found on our website at positiiviset.fi.

You can reach the office during the weekdays from 10 am to 4 pm. The best way to contact us is calling or e-mailing. Contact information can be found here.

Information about restrictions and guidelines in Helsinki can be found here. Latest updates in national information is here.