Kategoriat
Uutiset

Positiiviset Manse Pridella!

Positiiviset osallistuu kesäkuun alussa Tampereella järjestettävälle Manse Pride -viikolle. Viikon teemana on tänä vuonna ”Ole totta Tampereella!” Tule mukaan juhlimaan 6.–11.6.2022.

Positiiviset osallistuu Manse Pride-viikon viettoon Tampereella torstaina ja lauantaina.

Torstaina 9.6. klo 12-16 järjestetään Tampereella pop-up hiv-kahvila. Olet lämpimästi tervetullut mukaan keskustelemaan hivistä ja hivin kanssa elämisestä. Mukaan voi tulla myös vain hengailemaan ja aistimaan Pride-tunnelmaa kanssamme keskustasijainnissa!

Kahvilaa pitävät vapaaehtoistoimijat ja Positiivisten työntekijät. Tarjolla tietoa hivistä, turvaseksipakkauksia sekä Positiivisten vapaaehtoisten leipomuksia. Mahdollisuus myös hiv-testiin. Testausta on tarjolla kaikille Prideen osallistujille, jotka tuntevat tarvetta ottaa hiv-testin tai eivät koskaan ole testanneet hiv-statustaan.

Kahvila sijaitsee Pro-tukipisteen Tampereen toimipisteen tiloissa osoitteessa Aleksis Kiven katu 10 E 55, 3. krs. Kahvilan työntekijöihin saa yhteyden numerosta (09) 692 5441.

Torstaina 9.6. klo 17 alkaen järjestetään myös vertaistapaaminen hiv-positiivisille Tampereella. Tapaamiseen kerätään ilmoittautumiset etukäteen osoitteessa https://link.webropol.com/ep/mansepride.

Lauantaina 11.6. Ole totta Tampereella – marssi ja puistojuhla! Positiiviset osallistuu Manse Pride -marssiin ja puistojuhlaan.

Manse Pride -marssin lähtö n. klo 14:30 Koskipuistosta (järjestäytyminen puoli tuntia ennen). Positiivisista marssia organisoi Tappu, johon voit olla puhelimitse yhteydessä, jos et löydä paikalle. Marssin reitti kulkee Koskipuistosta Sorsapuistoon. Pääjuhla alkaa Sorsapuistossa n. klo 15:00, heti marssin jälkeen.

Manse Pride -viikon järjestävät Sinuiksi ry (entinen Pirkanmaan Seta) ja Tampereen kaupunki. Koko Manse Pride -viikon ohjelma on luettavissa täällä.