Kategoriat
Uutiset

Mitä KKO:n päätös tarkoittaa? Pitääkö hivistä kertoa?

Loppuuko hiv-tartunnalle altistamisen kriminalisointi? Vieraana oikeustieteen professori Kimmo Nuotio
Helsingin Yliopistosta.

Korkein oikeus kumosi syyskuussa tuomion, jonka mukaan hiv-positiivisen suojaamaton yhdyntä oli ollut rikos. Loppuuko hivin tartuttamisen ja tartunnalle altistamisen kriminalisointi päätöksen myötä?

Helsingin yliopiston rikosoikeuden professori Kimmo Nuotio tulee Positiivisten syksyn webinaariin kertomaan, mitä ennakkopäätös todellisuudessa tarkoittaa.

Webinaari järjestetään 27.10. klo 17. Voit osallistua etänä kotisohvaltasi, tai tulla yhteiskatsomoon Tampereella tai Oulussa. Kokoontumispaikan saat ottamalla yhteyttä sähköpostitse positiiviset@positiiviset.fi tai puhelimitse 09 692 5441.

Webinaari on avoin kaikille kiinnostuneille, eikä siihen tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Pääset webinaariin suoraan allaolevasta linkistä. Webinaari järjestetään Zoom-sovelluksessa. Webinaarin aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatissa.Liity webinaariin tästä:

Webinaaria voi seurata kotisohvalta tai vertaistapaamisessa Oulussa ja Tampereella klo 17. Ilmoittautumisen yhteydessä saat paikkatiedot: Oulun tapaaminen juha-erkki@positiiviset.fi  ja Tampereen tapaaminen tapani@positiiviset.fi.

Tervetuloa!