Kategoriat
Uutiset

Flinkkilä & Kellomäki: Hiv-epidemia 40 vuotta

Positiivisten toiminnanjohtaja Sini Pasanen, infektiolääkäri Matti Ristola sekä 90-luvulla tartunnan saanut Kari Tuhkanen vierailivat joulukuun alussa Ylen Flinkkilä & Kellomäki -ajankohtaisohjelmassa.

Ylen Flinkkilä & Kellomäki -ajankohtaisohjelmassa käsiteltiin Maailman aids-päivän viikolla hiviä ja sen historiaa. Ohjelma on katsottavissa Yle Areenassa.

Ohjelmassa keskustellaan hivin historiasta laajasti. Millaista oli saada hiv-tartunta 1990-luvulla? Millaista hivin hoito oli ennen tehokkaan lääkityksen kehitystä? Miten tilanne on muuttunut vuosien saatossa? Entä miltä tulevaisuus hivin suhteen näyttää? Vastaamassa näihin ja moniin muihin kysymyksiin infektiolääkäri Matti Ristola, 90-luvulla tartunnan saanut Kari Tuhkanen sekä Positiiviset ry:n toiminnanjohtaja Sini Pasanen.

Katso tallenne ohjelmasta Yle Areenassa.

Ohjelman teemoja käydään läpi myös tässä Ani Kellomäen kirjoittamassa artikkelissa.