Kategoriat
Uutiset

Positiivisia kohtaamisia: puheenvuoroja stigmasta

Tervetuloa seuraamaan Positiivisten Helsinki Pride -viikon keskustelutilaisuutta keskustakirjasto Oodiin ensi tiistaina 28.6. klo 18!

Positiiviset on tänäkin vuonna yksi Helsinki Priden virallisista yhteisökumppaneista. Helsinki Pride -viikon teema on tänä vuonna kohtaamisia.

Positiivisten Pride-teemaisessa keskustelutilaisuudessa kuullaan puheenvuoroja hiv-positiivisten ja marginaalissa elävien ihmisten kohtaamasta stigmasta. Erilaisissa marginaaleissa elävät ihmiset, hiv-positiiviset mukaan lukien, kohtaavat stigmaa: miten se näkyy ihmisten välisissä kohtaamisissa?

Puhujina tilaisuudessa ovat mm.  Setan puheenjohtaja Sakris Kupila, Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen, Hivpointista miesten seksuaaliterveystyötä tekevä Teppo Heikkinen sekä Stigma Index -tutkimuksen haastattelijoita. Keskustelijat avaavat stigman kokemuksia omista näkökulmistaan, minkä jälkeen on aikaa yleisökysymyksiin ja keskusteluun.

Keskustelutilaisuus järjestetään Keskustakirjasto Oodissa, 3. kerroksen Kirjataivas-nimisessä tilassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Lisätietoja tapahtumasta saat Positiivisten toimistolta puhelimitse tai sähköpostitse. Yhteystiedot löytyvät täältä.