Kategoriat
Uutiset

Positiiviset Helsinki Pridella 27.6.-2.7.2022!

Positiiviset on tänäkin vuonna yksi Helsinki Priden yhteisökumppaneista. Pride-viikko näkyy Positiivisissa monin eri tavoin. Tervetuloa mukaan!

Tässä kooste Positiivisten tapahtumista vuoden 2022 Helsinki Pride -viikon aikana. Lisätietoja kaikista tapahtumista saat Positiivisten työntekijöiltä. Yhteystiedot löytyvät täältä.

Tiistaina 28.6. +55-vuotiaiden verkkotapaaminen klo 14

Tule juhlistamaan Pride-kuukautta ja keskustelemaan vertaisporukalla. Ryhmän kesto on puolitoista tuntia, ja sen vetää Positiivisten vapaaehtoinen. Ilmoittaudu mukaan tämän lomakkeen kautta.

Tiistaina 28.6. Positiivisia kohtaamisia – puheenvuoroja stigmasta keskustakirjasto Oodissa klo 18

Tervetuloa seuraamaan Positiivisten Helsinki Pride -viikon keskustelutilaisuutta keskustakirjasto Oodiin tiistaina 28.6. klo 18!

Monenlaisissa marginaaleissa elävät ihmiset, hiv-positiiviset mukaan lukien, kohtaavat stigmaa: miten se näkyy kohtaamisissa? Puhujina ovat mm. Setan puheenjohtaja Sakris Kupila, Pro-tukipisteen toiminnanjohtaja Jaana Kauppinen, Hivpointista miesten seksuaaliterveystyötä tekevä Teppo Heikkinen, vammaisaktivisti ja seksuaalineuvoja Pinja Eskola sekä Stigma Index -tutkimuksen haastattelijoita. Keskustelijat avaavat stigman kokemuksia omista näkökulmistaan, minkä jälkeen on aikaa yleisökysymyksiin ja keskusteluun. Keskustelutilaisuus järjestetään Keskustakirjasto Oodin 3. kerroksen Kirjataivas-nimisessä tilassa. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Tapahtumasivulle Facebookissa pääsee tämän linkin kautta.

Torstaina 30.6. Pride-lounas tapaamispaikassa klo 12.30-14

Helsinki Pride -viikon lounastapaaminen Kampin tapaamispaikassa hiv-positiivisille, läheisille ja muille joita hiv koskettaa. Tervetuloa – olet sitten vanha konkari tai uusi kävijä! Ilmoittautuminen tämän lomakkeen kautta etukäteen.

Koko viikon 27.6.-1.7. Ihmisyydestä -pride-näyttely Kallion kirkossa

Positiivisten pop up -piste on Kallion kirkossa järjestettävän Ihmisyydestä -taidenäyttelyn yhteydessä. Positiivisten työntekijät ja vapaaehtoiset ovat paikalla keskustelemassa taidenäyttelyn herättämistä ajatuksista ja tarjoamassa tietoa hivin kanssa elämiseen liittyvissä kysymyksissä. Pop up -piste on avoinna maanantaista torstaihin klo 12-18, perjantaina klo 12-16. Keskiviikkona mahdollisuus myös hiv-testiin klo 16-18!

Kallion kirkon kappelissa järjestettävä Pride-näyttely koostuu kolmesta teemasta: 1. Fettari = Ihminen 2. Positiivinen voi… 3. Suomalainen taito. Lue lisää Helsinki priden nettisivuilta.

Lauantaina 2.7. Pride-kulkue ja puistojuhla

Tule mukaan Positiivisten joukkoon Helsinki Pride -kulkueeseen! Marssimme yhdessä Hivpointin vapaaehtoisten ja työntekijöiden kanssa. Tervetuloa mukaan!

Kulkue lähtee Senaatintorilta, kokoonnumme klo 11 alkaen suoraan Aleksanterinkadulle omaan blokkiimme kulkueessa. Marssimme heti ensimmäisen rekan takana, ensimmäisessä ryhmässä. Kulkue liikkuu Helsingin keskustan tuntumassa ja päättyy Kaivopuistoon, jossa on myös Helsinki Priden puistojuhla. Lue lisää kulkueohjeistuksesta täällä.

Lisätietoja Positiivisten kulkueblokista yhteisötyöntekijä Tapulta, tappu@positiiviset.fi. llmoita sähköpostilla etukäteen, jos haluat Pride-kulkueeseen Positiivisten kampanja-paidan päällesi.