Kategoriat
Uutiset

Tervetuloa syyskokoukseen ja pikkujouluihin!

Olet lämpimästi tervetullut Positiivisten syyskokoukseen ja pikkujouluihin lauantaina 26.11.2022!

Yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous järjestetään 26.11.2022 klo 16 Helsingissä. Syyskokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Jos olet kiinnostunut luottamustehtävässä toimimisesta Positiivisten hallituksessa, ota yhteyttä toiminnanjohtaja Sini Pasaseen (sini@positiiviset.fi). Kokouksessa äänivaltaisia ovat jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Jos et ole vielä maksanut jäsenmaksua, katso maksuohjeet alta.

Pikkujoulut järjestetään samassa tilassa kokouksen jälkeen, noin klo 18 alkaen. Pikkujoulut on tarkoitettu kaikille Positiivisten toiminnassa mukana oleville. Sinun ei tarvitse olla jäsen osallistuaksesi pikkujouluihin.

Luvassa on mukavaa yhdessäoloa ja viihdyttävää ohjelmaa! Olet lämpimästi tervetullut. Ruokailuja varten ilmoittautumiset viimeistään 17.11.2022 allaolevan lomakkeen kautta. Lisätietoja tarvittaessa henkilökunnalta.

Ilmoittaudu pikkujouluihin 17.11. mennessä täällä.

Jäsenmaksu

Jos et vielä ole maksanut jäsenmaksua vuodelle 2022, tässä tiedot maksua varten. Syyskokoukseen osallistuvilla täytyy olla jäsenmaksu maksettuna. Huomioithan, ettei tämä koske ainaisjäsenmaksun maksaneita eikä kunniajäseniä.

Maksun saaja: Positiiviset ry
IBAN: FI64 4108 0010 3533 01 (Oma säästöpankki) BIC: ITELFIHH
Summa: vuosimaksu 15 euroa tai ainaisjäsenmaksu 150 euroa
Viestikenttään viitteeksi: Jäsenmaksu 2022
Huom! Mikäli jäsenen nimi on eri kuin maksajan, lisääthän jäsenen oman nimen viestikenttään.

Positiiviset ry:n sääntöjen mukaan kullakin jäsenellä on kokouksessa yksi ääni. Sen lisäksi jäsen saa äänestää valtakirjaa käyttäen yhdellä äänellä oman äänen lisäksi. Valtuutuksen voi tehdä valtakirjalla. Saat mallin valtakirjaan toimistolta.