Kategoriat
Uutiset

Voimauttavan valokuvan startti 2.12.2022

Olet lämpimästi tervetullut mukaan voimauttavan valokuvan startti-iltaan!

Kiinnostaako voimauttava valokuva? Haluaisitko pohtia sitä, miten haluat tulla nähdyksi ja laajentaa katsantokantoja omaan elämääsi? Haluatko olla mukana voimauttavan valokuvan prosessissa vuonna 2023? Tule mukaan startti-iltaan! 

Voimauttavan valokuvan menetelmä on dialoginen näkemisen tapa työvälineenä itsen ja toisen korjaavaan katsomiseen. Keskeistä voimauttavassa ryhmäprosessissa on moniäänisyys ja periaate jokaisen ryhmän jäsenen näkyväksi tulemisesta itse määrittelemällään tavalla. Vaikka kyseessä on valokuvamenetelmä, ei voimauttavan valokuvan työväline oikeastaan ole valokuvaus, vaan katse ja näkemisen tapa – se, miten voimme tietoisesti valita katsoa toisin ja nostaa kuormittavien asioiden sijasta näkyväksi sellaisenkin ehjyyden, joka on niin haurasta, ettei se vielä ole oikeastaan edes olemassa.

voimauttavavalokuva.net 

Voimauttava valokuva on Miina Savolaisen kehittämä menetelmä ja Positiivisissa sitä prosessia ohjaa menetelmään koulutettu Sini Pasanen. Prosessi alkaa startti-illalla 2.12. ja jatkuu 2023 useammalla viikonlopputapaamisella.

Tule mukaan kuulemaan voimauttavasta valokuvasta joko verkossa tai tapaamispaikassa 2.12. klo 17 alkaen! Illassa pääset tutustumaan menetelmään ja kuulemaan suunnitelmat ensi vuodelle.  

Ilmoittaudu mukaan täällä. Lisätietoja tarvittaessa ryhmän vetäjä Sini Pasaselta, sini@positiiviset.fi.