Kategoriat
Uutiset

Positiiviset hakee vertaistuen koordinaattoria

Positiiviset hakee vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tekijää suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan vertaistukea ja vapaaehtoistoimintaa.

Positiiviset hakee vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin tekijää suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan vertaistukea ja vapaaehtoistoimintaa. 

Haemme ihmistä luomaan mahdollisuuksia kohtaamisille, rohkaisemaan ihmisiä kohtaamisiin ja ideoimaan keinoja hyvinvoinnin edistämiseen yhdessä Positiivisten muun henkilökunnan ja aktiivisten toimijoiden kanssa.  

Tehtäviin kuuluu ensisijaisesti valtakunnallisen vertaistukitoiminnan koordinointi ja vapaaehtoistoiminnan kehittäminen, mutta myös viestintää, asiakastyötä sekä yhteistyötä sidosryhmien kanssa.  

Edellytämme sinulta organisointikykyä, innovatiivisuutta, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, sitoutumista asiakaslähtöiseen toimintaan sekä järjestötoiminnan tuntemusta. Lisäksi tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.     

Katsomme eduksi soveltuvan korkeakoulututkinnon, ammatilliset lisäkoulutukset, esiintymiskyvyn ja -valmiuden, kielitaidon sekä kokemuksen monikulttuurisessa ympäristössä toimimisesta. 

Työhön sisältyy jonkin verran ilta- ja viikonlopputöitä sekä matkustamista. Työ tapahtuu pääsääntöisesti Positiivisten toimistolla Helsingissä.

Joukkoomme etsitään persoonaa, joka voi olla juuri valmistunut tai jo pidempään järjestötyössä vertaistukea ja toimintaa eteenpäin vienyt aktiivinen yhteisön osa. 

Vertaistuen koordinaattorina osaamisesi voi olla monenlaista. Kerro itsestäsi ja osaamisestasi meille sinun näköiselläsi hakemuksella 5.3.2023 mennessä sähköpostitse osoitteeseen sini.pasanen@positiiviset.fi  

Palkka on osaamisesta ja kokemuksesta riippuen 2450–2950 euroa kuussa.  

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Sini Pasanen puh. 044 5544 556. Ti 21.2. klo 14–15 ja ti 28.2. klo 14–15.   

Positiiviset ry on vuonna 1989 perustettu hiv-järjestö, joka tarjoa tukea, neuvontaa, vertaistukea ja asiantuntijuutta hiviin sekä hivin kanssa elämiseen liittyen.