Kategoriat
Artikkelit Vertaistoiminta

Positiivisten talviurheiluretki maaliskuussa

Talvitunnelmaa Päijät-Hämeessä

Tervetuloa mukaan omatoimiselle talviurheiluretkelle 6.–10.3.2023! Retkelle voivat osallistua positiiviset ja heidän läheisensä. Jokainen osallistuja kustantaa ja hoitaa itse matkansa. Ruokailut valmistetaan yhdessä talkoohengessä. Yhdistys kustantaa majoituksen ja ruokatarvikkeet sekä välinevuokria suoritettua varausmaksua vastaan.

Majoitus on yhteismajoitus kuuden hengen perinteisissä hirsimökeissä. Jokainen mökki on uniikki ja oma yksilönsä. Monipuoliset luontoreitit avautuvat mökkien ympärillä. Paikan päälle on hyvät yhteydet julkisilla liikennevälineillä.

Ilmoittautumiset

Ilmoittautumisaikaa on 20.2. saakka niin kauan kuin paikkoja riittää. Vahvistat paikkasi 40 euron varausmaksulla. Maksuohjeet tulevat ilmoittautumisen vahvistusviestissä. Varausmaksu käytetään välinevuokriin ja sisäurheilupaikkojen maksuihin. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä.

Lisätietoja tarvittaessa Positiivisten yhteisötyöntekijä Tapulta. Yhteystiedot löytyvät täältä.