Kategoriat
Uutiset

Ilmoittautuminen syksyn kursseille on nyt auki!

Syksyllä 2023 järjestetään kaksi viikonlopputapahtumaa. Lokakuussa järjestetään vuoden toinen viikonloppukurssi, joka on kaikille hiv-positiivisille avoin. Marraskuussa järjestetään nuorten aikuisten yhteinen reissu Tukholmaan. Lue lisää alta ja ilmoittaudu mukaan!

Viikonloppukurssi hiv-positiivisille

20.10.–22.10.

Syksyn viikonloppukurssilla kokoonnutaan yhteen, nautitaan vertaisuuden tunnelmasta, keskustellaan hivin kanssa elämisestä, laajennetaan tietoa hivistä ja tehdään hyvinvointia tukevia harjoitteita taidetyöskentelyn kautta.

Kurssiohjelma alkaa perjantaina iltapäivällä: tutustutaan ja ruokaillaan yhdessä. Keskustelua ajankohtaisista asioista hiv-hoidosta terveydenhuollon ammattilaisen kanssa ja ohjelma jatkuu taideterapeutti- ohjaajan johdolla sunnuntai-aamupäivään asti.  Tutkitaan tunnelmia ja huilataan. Ohjelman väleissä ja iltaisin on aikaa vapaamuotoiselle yhdessäololle mm. saunottelun merkeissä.

Kurssipaikka sijaitsee pääkaupunkiseudulla. Majoitus yhden tai kahden hengen huoneissa. Kurssiin kuuluu majoitus ja täysihoito, kurssimaksu 30 euroa / hlö. Tarvittaessa avustetaan matkakuluissa, HSL-alueen lippuja ei korvata.

Tarkempi ohjelma tulee ilmoittautumisen jälkeen lähempänä kurssiajankohtaa, lisätietoja voi kysellä myös yhteisötyöntekijältä (tappu@positiiviset.fi) ja vertaistuen koordinaattorilta (valo@positiiviset.fi).

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Positiiviset reser till Stockholm! 

3.11.–5.11.2023

Viikonloppumatka Tukholmaan on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille nuorille, ja se järjestetään yhteistyössä paikallisen hiv-järjestön, Posithiva Gruppenin kanssa. Viikonlopun aikana pääsemme tutustumaan paikallisiin nuoriin ja viettämään aikaa heidän kanssaan. Tämän lisäksi aikaa on myös esimerkiksi kaupunkiin ja sen kulttuurikohteisiin tutustumiselle. 

Viikonlopun tarkempi ohjelma suunnitellaan yhdessä mukaan ilmoittautuneiden kanssa. 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!

Tukholma-retkelle ilmoittautumisen varausmaksu on 30 euroa. Maksu palautetaan osallistujille matkan jälkeen, ja Positiiviset kustantaa osallistujien kaikki matkakulut (matkaliput, yöpyminen, ruokailut).

Lisätietoja matkasta saa vertaistuen koordinaattori Valolta (valo@positiiviset.fi, 044 750 7462).