Kategoriat
Uutiset Vertaistoiminta

Ilmoittautumiset syksyn kursseille aukeavat perjantaina 1.9.2023

Positiiviset järjestää loppuvuoden aikana kaksi viikonlopun yli kestävää tapahtumaa. Kaikille yhteinen viikonloppukurssi järjestetään lokakuussa ja nuorille aikuisille suunnattu reissu marraskuussa. Lue lisää ja tule mukaan! Ilmoittautumisaika alkaa 1.9.2023 ja paikkoja on rajoitettu määrä.

Viikonloppukurssi lokakuussa

Vuoden toinen viikonloppukurssi järjestetään 20.-22.10.2023 pääkaupunkiseudulla. Viikonlopun aikana kokoonnutaan yhteen, nautitaan vertaisuuden voimasta, keskustellaan hivin kanssa elämisestä, laajennetaan tietoa hivistä ja tehdään hyvinvointia tukevia harjoitteita taidetyöskentelyn kautta. Ohjatun ohjelman väleissä ja iltaisin on aikaa vapaamuotoiselle yhdessäololle esimerkiksi saunottelun merkeissä.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot täällä.

Nuorten reissu Tukholmaan marraskuussa

Nuorten aikuisten viikonloppuretki Tukholmaan järjestetään 3.-5.11.2023. Retki on tarkoitettu 18-30 -vuotiaille, ja se järjestetään yhteistyössä Tukholman paikallisen hiv-järjestön, Posithiva Gruppenin kanssa. Viikonlopun aikana pääsemme tutustumaan paikallisiin nuoriin ja viettämään aikaa heidän kanssaan. Tämän lisäksi aikaa on myös esimerkiksi kaupunkiin ja sen kulttuurikohteisiin tutustumiselle. Viikonlopun tarkempi ohjelma suunnitellaan yhdessä mukaan ilmoittautuneiden kanssa.

Ilmoittautumisohjeet ja lisätiedot täällä.