Kategoriat
Uutiset

Kiitos pride-kuukaudesta!

Kiitos jokaiselle, joka oli mukana viettämässä Helsinki pride -viikkoa ja koko pride-kuukautta Positiivisten kanssa!

Positiivisten toimistolla koko Helsinki Priden jälkeinen viikko on mennyt ihastellessa viime viikon upeita tapahtumia ja kohtaamisia. Näissä kuvissa pääset sinäkin sukeltamaan mukaan, vaikka et olisi paikalle päässytkään.

Keskiviikon kupla-bileissä Helsinki Pride Housessa oli aivan valloittava tunnelma, voimakkaat puheenvuorot sekä hurmaava esiintyjä – ilta oli kokonaisuudessaan onnistunut ja tulee jäämään mieliimme pitkäksi aikaa!

Lauantain kulkueessa meitä oli jälleen ennätysmäärä – peräti 20 marssijaa! Kapinoimme riemulla stigmaa vastaan kaatosateesta huolimatta. Saimme paljon kannustusta myös katujen varsille kerääntyneiltä katsojilta.

Kiitos jokaiselle, joka oli mukana viettämässä Helsinki pride -viikkoa ja koko pride-kuukautta Positiivisten kanssa!

Toimiston kesäaukioloajat

Toimiston väki hipsii ensi viikolla kesälomille. Toimisto ja tapaamispaikka ovat suljettuna 14.7.-6.8.2023. Palaamme takaisin ja avaamme ovet jälleen maanantaina 7.8. klo 10. Ensimmäinen tiistaikahvila pidetään heti tiistaina 8.8. klo 17.

Toivotamme kaikille lämpöisiä ja levollisia kesäpäiviä! Nähdään taas elokuussa!