Kategoriat
Uutiset

Positiiviset Helsinki pridella 2023

Suomen suurin ihmisoikeustapahtuma on jälleen täällä! Positiiviset on mukana Helsinki pridella monin eri tavoin. Katso tästä artikkelista kooste kaikista viikon tapahtumista ja tule mukaan!

Tällä viikolla vietetään Helsinki pride -viikkoa, ja sitä pääsee viettämään Positiivisten mukana monin eri tavoin.

Keskiviikkona järjestämme kuplivat bileet Pride Housessa, joka on tänä vuonna hotelli Klaus K Bulevardilla. Bileissä kuullaan ensin lyhyitä puheenvuoroja hiv-stigmasta, minkä jälkeen riemuitaan DJ:n tahdilla ja nautitaan virvokkeita. Lauantaina marssimme jälleen yhdessä Helsinki pride -kulkueessa ja istuskelemme sen jälkeen yhdessä piknikillä Kaivopuiston puistojuhlassa. Oikein lämpimästi tervetuloa mukaan riemuitsevaan ja stigmaa vastaan kapinoivaan joukkoomme!

27.6. Pride-kylttityöpaja klo 16 ja tiistaikahvila klo 17

Tule tuunaamaan banderolliamme Helsinki Pride-kulkuetta varten tai tee työpajassa oma kylttisi. Tarjolla on kylttitarvikkeita tai voit tuoda myös omia. Kylttityöpajasta voi jäädä tiistaikahvilaan, jossa tarjolla kevyt illallinen ja vertaisten seuraa.

28.6. Pride-kuplabileet klo 18

Keskiviikkona Positiivisten Tervetuloa hiv-kuplaan! -bileet Pride Housessa klo 18-21. Bileissä kuullaan ensin lyhyitä puheenvuoroja hiv-stigmasta, jonka jälkeen riemuitaan DJ:n tahdilla ja nautitaan virvokkeista. Tilaisuus on avoin kaikille pride-juhlijoille ja stigmaa vasaan kapinoitsijoille, lämpimästi tervetuloa!

Ps. Kurkkaa myös tapahtuman Facebook-sivut!

29.6. Pizzatorstai klo 12.30

Pride-viikon torstailounaalla tarjolla pizzaa! Ilmoittaudu linkin kautta etukäteen, jotta osaamme varata tarpeeksi ruokaa.

1.7. Helsinki Pride-kulkue klo 11

Osallistumme lauantaina pride-kulkueeseen! Kulkue lähtee Senaatintorilta kohti Kaivopuistoa klo 12, ja kokoontuminen torille tapahtuu klo 11 alkaen. Kuljemme tänä vuonna kulkueblokissa 7. Blokki muodostetaan Senaatintorilla lähelle wc-koppeja, ja blokin edessä kulkee Forum-rekka. Lämpimästi tervetuloa mukaamme marssimaan! Voit myös liittyä seuraamme piknikille vasta Kaivopuistossa – päästyämme perille postaamme tiedot sijainnistamme Instagramiin ja Facebookiin.

Nähdään pride-viikolla! Kaikissa lisäkysymyksissä voi kääntyä henkilökunnan puoleen, yhteystiedot löytyvät täältä.