Kategoriat
Uutiset

Uusi Poveri on ilmestynyt

Poverin vuodenvaihdenumero on ilmestynyt, ja se postitetaan jäsenille tällä viikolla. Digiversion pääsee lukemaan heti!

Positiivisten jäsenlehti Poveri ilmestyy neljä kertaa vuodessa. Juuri ilmestynyt Poveri on lehden vuodenvaihdenumero, jossa kerrataan niin syystalven 2023 tapahtumia kuin suunnitellaan tulevaa.

Lue lehdestä esimerkiksi Positiivisten nuorten ryhmän Tukholman reissusta, kansainvälisissä konferensseissa julkaistuista tutkimuksista sekä kevään tulevista tapahtumista.

Poverin kysymyksiä & vastauksia -palstalla on tällä kertaa pohdintaa hiv-positiivisten terveysasioista. Lehdestä löytyy asiantuntijoiden vastaukset kysymyksiin hiv-positiivisen kohonneesta kolesterolista ja sydäntautiriskistä, syöpäriskistä sekä elinsiirroista.

Jos sinulla on mielessäsi kysymys, johon kaipaat vastausta, voit lähettää sen meille! Kysymyksiä & vastauksia -palstalla nostamme esiin meille esitettyjä kysymyksiä ja vastauksia niihin. Kysymyksiä voi lähettää meille sähköpostitse osoitteeseen positiiviset@positiiviset.fi tai anonyymisti jatkuvan palautteen lomakkeen kautta täällä.

Lehti postitetaan kaikille jäsenille tällä viikolla, ja digiversiota pääsee lukemaan netissä jo nyt! Lehti on luettavissa täällä.