Kategoriat
Uutiset

Tule haastateltavaksi opinnäytetyöhön

Korkeakouluopiskelija hakee haastateltavia opinnäytetyöhön, joka käsittelee kemseksiä.

Sosionomiopiskelija Laurea-ammattikorkeakoulusta tekee opinnäytetyötä kemseksistä (engl. chemsex). Työn tarkoituksena on selvittää kemseksi-alakulttuurissa toimivien miesten käytössä olevia keinoja vähentää kemseksin haittoja. Opinnäytetyön yhteistyökumppanina on Positiiviset ry.

Olisitko sinä kiinnostunut osallistumaan tutkielmaan haastateltavana?

Haastattelu toteutetaan yksilöhaastatteluna ja paikka voi olla Positiivisten toimitilat Kampissa tai etäyhteydellä. Haastattelu toteutetaan anonyymisti ja lopputyön tekijä itse tekee haastattelun. Kaikista haastatelluista syntynyt aineisto käsitellään siten, että lopullisesta työstä ei ole mahdollista tunnistaa vastaajaa.

Jos sinulla heräsi kiinnostus osallistua tutkielmaan, niin ole yhteydessä Positiivisten yhteisötyöntekijään Tappu Valkoseen sähköpostitse tappu@positiiviset.fi tai puhelimitse 044 750 7470.

Sinun ajatuksillasi ja kokemuksillasi on paljon merkitystä haittojen vähentämisen näkökulmasta!