Kategoriat
Uutiset

Ilmoittaudu perheviikonloppuun! Family weekend in July!

Heinäkuussa järjestetään kesäinen ja rento viikonloppukurssi Uudenmaan alueella leirikeskuksessa – tervetuloa mukaan!

(In English below)

Lämpimästi tervetuloa heinäkuun perheviikonloppuun 12.-14.7.2024! Kurssi on suunnattu erityisesti lapsiperheille, joissa yksi tai useampi perheenjäsen on hiv-positiivinen. Jos leirillä on tilaa, sinne ovat tervetulleita myös kaikki muut hivin kanssa elävät osallistujat. 

Lisätietoa perhekurssista voi kysyä joko Positiivisten Valolta (valo@positiiviset.fi) tai Tapulta (tappu@positiiviset.fi).  

Ilmoittautumisaika

Ensimmäinen ilmoittautumiskierros viikonloppukurssille on auki 30.4. asti. Tämän jälkeen toukokuun alussa ilmoittautuneille lähetetään sähköposti, jossa vahvistetaan, ovatko he päässeet mukaan kurssille.
Jos huhtikuun ilmoittautumiskierroksen jälkeen kurssilla on tilaa, ilmoittautumisaikaa jatketaan toukokuulle. Ilmoittautumisajan jatkosta tiedotetaan Positiivisten nettisivuilla ja sosiaalisissa medioissa. 

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!  

Osallistumismaksu

Osallistumismaksu perhekurssille on 18 vuotta täyttäneiltä 20 e/henkilö, ja alle 18-vuotiailta 5e/henkilö. Saat ohjeet osallistumismaksun maksamisesta sähköpostiisi, samalla kun saat vahvistusviestin siitä, oletko päässyt mukaan leirille.  

Yhdistys voi tarvittaessa kustantaa kauempaa tulevien matkaliput edullisimman ja kohtuullisimman kulkutavan mukaan. Jos sopivia kulkuyhteyksiä ei ole ja tulet kurssille omalla autolla, on kilometrikorvaus 20 snt/km. Paikallisliikenteen matkalippuja emme korvaa.


Welcome to our weeked course for families!

On July we’re organizing a relaxing weekend course for families in the Uusimaa region from 12th to 14th of July. 

The weekend course is aimed especially for families with children, where one or more of the family members is living with hiv. If there is room in the course, everyone else living with hiv is also welcome to attend. 

More information about the family weekend course can be asked from either Valo (valo@positiiviset.fi) or Tappu (tappu@positiiviset.fi).  

Registration

First round of registration is open until 30.4. After that at the start of May we’ll contact everyone who has registrated and tell them, if they are accepted to the weekend course.
If there is still room for the course after April, the registration period is continued to May. We’ll inform about stretching the registration period at our website and social media. 

Register via this link!  

Participation fee

The participation fee for the family weekend course is 20 euros for everyone over 18, and 5 euros for everyone under 18 years old. You’ll get more information about the participation fee at the same time, when you get an email where your registration to the course is confirmed. 

If needed, Positiiviset can cover the travel costs of the participants according to the cheapest and most reasonable mode of transport. If you arrive to the course by your own car, the compensation is 20 cents per km. We’ll not cover the costs of local transport.