Kategoriat
Artikkelit Uutiset Vertaistoiminta Yhdistys

Tervetuloa vapaaehtoispäiville!

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyön tekemisestä Positiivisissa, muttet tiedä mitä voisit tehdä tai mistä lähteä liikkeelle? Oletko aiemmin ollut mukana vapaaehtoishommissa, ja haluaisit palata niiden pariin? Onko sinulla uusia ideoita vapaaehtoistoimintaan liittyen, tai haluaisit olla elvyttämässä vanhoja hyviä käytäntöjä? 

Jos vastasit johonkin edelläolevista kysymyksistä kyllä, tervetuloa Positiivisten vapaaehtoispäiville 31.5.-1.6.! 

Vapaaehtoispäivien aikana keskustelemme vapaaehtoistyömahdollisuuksista, käymme läpi Positiivisten vaikuttamis- ja vertaistukityön perusteita, jaamme ideoita vapaaehtoistoiminnan järjestämiseen liittyen ja jaamme vastuita ja organisoidumme erilaisiin hommiin. 

Ohjelma
Perjantaina 31.5. ohjelma alkaa klo 16.30 ja lauantaina ohjelma jatkuu klo 17 asti. 

Tarkempi ohjelma lähetetään osallistujille sähköpostitse ennen tapahtuman alkamista. 

On toivottavaa, että osallistuisit vapaaehtoispäiviin sekä perjantaina että lauantaina. Jos se ei kuitenkaan ole mahdollista, olet tervetullut mukaan myös vain jompanakumpana päivänä tai osaan ajasta 

Vapaaehtoispäivien ohjelma ja keskustelu on suomeksi.  

Ilmoittaudu mukaan tästä linkistä!  

Matkakulut ja majoitus
Jos saavut pääkaupunkiseudun ulkopuolelta, Positiiviset voi tarvittaessa korvata sinulle matkakuluja edullisimman kohtuullisen liikkumistavan mukaan. HSL-alueen matkalippuja emme kustanna. Kaukaa tuleville voimme myös tarvittaessa kustantaa osan tai kaikki majoituskuluista. 

Ole yhteydessä Valoon tai Tappuun, mahdollisimman pian, jos tarvitset majoituksen perjantai-lauantaiyöksi Helsingistä. Jos tarvitset matkakorvauksia, riittää, että pidät itselläsi matkakuitit tallessa, ja lähetät kulukorvaushakemuksen vapaaehtoispäivien jälkeen.