Kategoriat
Uutiset

Putkiremontti tapaamispaikassa / Office under renovation 3.-21.6.2024

Positiivisten toimitiloissa Kampissa piti olla kesäkuussa putkiremontti, jonka aikana toimitiloja ei voi käyttää. Putkiremontti on siirtynyt syksyyn.

Positiivisten tapaamispaikassa piti alkaa maanantaina 3.6. putkiremontti, jonka oli määrä kestää kolme viikko ja sulkea tapaamispaika kokonaan. Tämä remontti siirtyikin meistä riippumattomista syistä toteutettavaksi vasta ensi syksynä.

Päätimme kuitenkin toteuttaa tapahtumat ennalta suunnitellusti, eli järjestämme kesäkuussa tapaamisia etänä ja ulkoilmassa. Tapaamispaikka on aiemmasta tiedosta poiketen käytössä. Jos haluat tulla käymään, kannattaa soittaa tai laittaa WhatsApp-viestiä etukäteen tarkistaaksesi, olemmeko paikalla.

Kaikki kesäkuun tapahtumat päivitetään tapahtumakalenteriin. Meille voi myös laittaa viestiä tai soitella, jos on kysyttävää kesäkuun tapaamisista. Kurkkaa yhteystiedot täältä.

Tiistaikahviloiden aikataulu ennen kesätaukoa:

  • 28.5. klo 17 kevään viimeinen tiistaikahvila
  • 11.6. tiistaikahvilan tilalla järjestetään kävelyretki Uutelassa
  • 18.6. tiistaikahvilan tilalla järjestetään perinteinen juhannuspiknik
  • 25.6. ja 2.7. järjestetään tiistaikahvilat tavalliseen tapaan.

Tapaamispaikka on suljettu kesätauolla heinäkuussa 3.-31.7.2024.


In June, there will be no activities at the meeting place. In June, we organize remote and outdoor meetings in Helsinki and some meetings in Turku and Tampere.

All June events have been updated in the event calendar. You can also message us on Whatsapp or call us if you have any questions about the June meetings. Check out the contact information here.

Tuesday cafés before the summer break

In July, the meeting place is on summer break and closed from 3rd to 31st of July.