Kategoriat
Positiivisten kokemuksia Uutiset

Hiviä, toivoa ja rock’n rollia Helsinki pridella 26.6.

Positiivisten Helsinki Pride -tapahtumaa vietetään 26.6. Katja Ståhlin johdolla.

Hiv koskettaa meitä kaikkia. Yksiä se on koskettanut jo vuosikymmeniä, toisia vasta hetken. Kaikissa tapauksissa hiviin liittyy muistoja ja tarinoita. Tänä vuonna haluamme kuulla ja jakaa niitä musiikin kautta.

Positiivisten Helsinki Pride -tapahtumaa vietetään 26.6. Katja Ståhlin johdolla.

Positiiviset ry juhlii tänä vuonna 35-vuotista taivaltaan, ja mikä olisikaan sen kunniakkaampi tapa juhlistaa järjestön pitkää ikää kuin ystävien kanssa yhteistä taivalta muistellen. Haluamme jakaa tarinoita vuosikymmenten varrelta niin Helsinki Pridella kuin myöhemmin juhlavuoden aikana.

Tilaisuudessa kuullaan kutsuvieraiden valitsemia kappaleita, jotka muistuttavat heitä hivistä. Biisit kuunnellaan yhdessä ja Katja Ståhl haastattelee vieraita biiseihin liittyvistä tarinoista. Kappaleiden välissä kuullaan myös muiden muistoja vuosien varrelta. Tilaisuus alkaa klo 19 ja se järjestetään Herculeksessa, osoitteessa Keskuskatu 8 B.

Kerro meille tarinasi

Onko sinulla mielessä biisi ja tarina, jonka haluaisit jakaa meidän ja muiden kanssa Positiivisten 35-vuotissynttäreiden kunniaksi? Voit jakaa sen meille joko omalla nimelläsi, keksimälläsi nimimerkillä tai anonyymisti. Biisi voi olla esimerkiksi sellainen, mistä tulee aina hiv-epidemia tai hiv-positiiviset mieleen, mistä olet saanut voimaa, muistuttaa hiv-diagnoosin saamisen herättämistä tunteista, hivin kanssa sinuiksi tulemisesta tai mistä vaan hivin kanssa elämiseen liittyvästä teemasta.

Julkaisemme meille lähetettyjä tarinoita juhlavuoden aikana esimerkiksi verkkosivuillamme ja Poveri-jäsenlehdessä. Myös Pride-tilaisuudessa luemme ääneen meille etukäteen toimitettuja tarinoita. Tarinat voi lähettää tämän linkin kautta. Jos haluat tarinasi luettavan Pride-tilaisuudessa, lähetäthän sen 24.6. mennessä.

Etkot tapaamispaikassa

Ennen Herculeksen tapahtumaa tapaamispaikka on auki klo 16 alkaen laittautumista, välipalan syömistä ja muuta valmistautumista varten!

Tarjolla on pientä välipalaa jota voimme valmistella yhdessä, loistavaa seuraa sekä tarvittaessa apua ja vinkkejä kampauksiin tai bilemeikin loihtimiseen.

Voit tulla mukaan ihan vaan hengailemaan, kokkailemaan ja syömään, ja halutessasi lähteä sen jälkeen mukaamme kohti Herculesta. Lähdemme tapaamispaikasta yhdessä niin, että ehdimme sinne hyvissä ajoin seitsemäksi. Tervetuloa!