Kategoriat
Uutiset

Thebodyn korneimmat kysymykset 2008

Thebody.com on amerikkalainen hiv-sivusto, jonka käyttäjät voivan muun muassa kysyä asiantuntijoilta hiviin liittyvistä asioista. Jo muutamana vuonna thebody.com on järjestänyt ”vuoden uskomattomimmat kysymykset” -äänestyksen. Tässä on viime vuoden kymmenen kärki.

”Voittaja” (surkein?)

Minigrip säilöö tuoreuden (ja ilmeisesti hivin) (3454 ääntä)
Kaksi viikkoa sitten masturboin käyttäen kahta minigrip-pussia. Nyt minulla on kuume ja kurkkuni on kipeä. Sainko hivin?

Täpärästi hävinneet:

Vessanpytylle harhautuneen häpykarvan hyökkäys (3290 ääntä)
Huomasin ennen yleisen käymälän pytylle istumista, että istuinrenkaalla oli häpykarva. Yritin sysätä sitä vessapaperin avulla pyttyyn, mutta karva putosikin väärälle puolelle ja laskeutui jalalleni – itse asiassa se kosketti minun lihaani, koska käytin rantasandaaleja! Olenko voinut saada hivin?

Aikamoisessa liemessä (3278 ääntä)
Voinko saada hivin – tai itse asiassa minkä tahansa viruksen – masturboimalla suolakurkulla, pullolla tai vastaavalla?

Miksi naiset eivät pidä itsepalvelupesuloista: syy numero 55 (3268 ääntä)
Löysin itsepalvelupesukoneesta käytetyt pikkupöksyt. Ne olivat pesemättömät ja niihin oli kuivunut pieni läntti emättimen eritettä. Voinko saada seksitaudin nuolemalla länttiä tai panemalla penikseni kuivuneeseen eritteeseen?

Päivä huviretkellä (3120 ääntä)
Olin eräänä päivänä järvessä ja havaitsin kahden miehen masturboivan toisiaan veden alla. Olin noin viiden metrin päässä ja jossain vaiheessa huomasin, että jonkin verran siemennestettä oli ajelehtinut jalalleni. Poistin siemennesteen heti veden ja hiekan avulla, mutta olenko silti voinut saada hiv-tartunnan?

Tarjoilija, keitossani on virus (3116 ääntä)
Söin vähän aikaa sitten ravintolassa ja pieni pala ruokaa putosi pöydälle. Poimin sen ja söin. Pöydällä ei ollut näkyvää verta, mutta jos joku olisi vuotanut sille verta, olisinko voinut saada tartunnan?

Hiv-riskiä liikkeellä? (3064 ääntä)
Astuin ostoskeskuksessa tuoreeseen veritahraan. Jos veri olisi ollut hiv-positiivista ja olisin vienyt sitä mukanani kotiin, olisiko perheeni hiv-vaarassa? Entä jos joku kävelisi paljain jaloin veristen kenkieni lähellä, seisoisi suihkussa, pudottaisi saippuan suihkun lattialle ja sitten käyttäisi saippuaa?

Sovitinko päälleni hivin? (3027 ääntä)
Kävin äskettäin ostarilla ja sovitin vaatteita sovituskopissa. Siinä sovittaessani vaatteita huomasin, että seinässä oli kuivunutta räkää. Seinää katsoessani huomasin, että yksi kuiva täplä näytti vereltä. En koskettanut sitä. Mutta pantuani collegepuseron taas päälle huomasin muutamia pieniä, punaisia täpliä (mahdollisesti verta) tuolilla, jonka päällä pusero oli ollut. Jos ne täplät olisivat olleet verta ja niissä olisi ollut hiviä, olisivatko ne voineet tarttua collegepuserooni ja sitten kasvoihini laittaessani puseron päälleni ja näin aiheuttaa minulle hiv-vaaran?

Ai hivikö? Se on neljännellä hyllyrivillä (3018 ääntä)
Käytin ostoskärryä käydessäni viimeksi ruokakaupassa ja lainasin myös kynää kassalla. Ulos mennessäni puraisin huultani niin, että se alkoi vuotaa vertaa, ja kosketin avointa haavaa. Jos ostoskärryssä tai kynässä olisi ollut hiviä, olisinko voinut saada tartunnan koskettaessani vuotavaa huultani?

Kaikkien aikojen kehnoin hiv-opettaja (2975 ääntä)
Opiskelen sairaanhoitajaksi. Opettajani sanoo, että potilaat joilla on hiv tai b-hepatiitti on sijoitettava eristysosastolle. Hän sanoo myös, että hivin voi saada koskemalla lakanoita, joissa on hiv-positiivisen ihmisen virtsaa. Minun on vaikea uskoa häntä, mutta voisiko hän olla oikeassa?

thebody.com