HIV-posiitivinen tai ei?

Lähetä vastaus

Hymiöt
:) ;) :D ;D >:( :( :o 8) ??? ::) :P :-[ :-X :-\ :-* :'( >:D ^-^ O0 :)) C:-) O:-) :redface:

BBCode on Käytössä
[img] on käytössä
[flash] on käytössä
[url] on käytössä
Hymiöt ovat käytössä

Otsikko
   

Laajenna näkymää Otsikko: HIV-posiitivinen tai ei?

Vs: HIV-posiitivinen tai ei?

Kirjoittaja Eepi » Su Syys 08, 2013 4:00 pm

Ymmärrät kai mitä tarkoittaa negatiivinen / positiivinen ??

Vs: HIV-posiitivinen tai ei?

Kirjoittaja mustikka » Pe Syys 06, 2013 4:38 am

Worried00, miten ihmeessä hiv negatiivinen voisi tartuttaa hiviä kun hänellä ei hiviä ole???

Vs: HIV-posiitivinen tai ei?

Kirjoittaja worried00 » Ke Syys 04, 2013 1:09 pm

Voiko hivin saada hiv-negatiivisen ihmisen verestä?

Vs: HIV-posiitivinen tai ei?

Kirjoittaja Posibasi » Su Maalis 04, 2012 6:12 pm

Tämä on sen verran tärkeä asia, että siitä kannattaa olla varma. Kysy siis seuraavalla kerralla Aurorassa lääkäriltä, oliko hiv-testit tehty oikein. Kerro heille, että koska muissakin testeissä oli ongelmia, niin kaipaat asiaan selvää vastausta.

Ja tosiaan olet oikeassa: hiv on parempi vaihtoehto kuin vaikka jokin nopeasti tappava syöpä. Hiv-lääkkeet ovat nykyisin hyviä, kunhan niitä käyttää ohjeiden mukaan.

Vs: HIV-posiitivinen tai ei?

Kirjoittaja Minä! » Pe Maalis 02, 2012 11:46 pm

Noh... voi olla se on totta mut toisen päin voi olla se ei ole totta.. jotai vika on mennyt. Syksyllä 2012 minulle sanottiin että on jotai virus mut he eivät tietä minkä lainen virus se on? Miksi silloin he (lääkärit) eivät ottaneet HIV testi?

Mut parempi olla HIV-positiivinen ja elä normaali elämä kuin ottaa jokin muu sairaus, joka ei voi elää pitkään.

Vs: HIV-posiitivinen tai ei?

Kirjoittaja Posibasi » Pe Maalis 02, 2012 1:11 pm

En ole lääkäri, mutta seuraavat ajatukset tulivat mieleen:

- Positiivisen hiv-testin tulos varmistetaan laboratoriossa, jotta vääriä tuloksia ei syntyisi. Joten varmaankin tuo positiivinen tulos on todellakin totta.

- Sekä klamydiaa että tippuria hoidetaan antibiooteilla. Tulee mieleen, että jos nyt ei sinulta löydy tippuria tai klamydiaa, niin hoito on varmaankin tehonnut tautiin, oli se ollut kumpi tahansa.

- Sinulta on nyt otettu iso määrä verikokeita. Niiden perusteella varmaan löytyy myös ne muut mahdolliset sairaudet, joita epäilit tai pelkäsit (kun kirjoititi, että ehkä ei ole hiv vaan jokin muu). Samalla varmaankin katsotaan hi-viruksen (hiv) määrä veressä: viimeistään tässä vaiheessa paljastuisi se, jos kyseessä ei olisikaan hiv-tartunta vaan jotain muuta mystistä.

- Yleensä ajatellen luottaisin kyllä sairauksien hoidossa enemmän lääkäriin kuin jumalaan. Lääkehoidosta on enemmän näyttöä sen toimivuudesta, kuin mihin eri jumalat ovat pystyneet. Lääkäri myös puhuu ääneen, toisin kuin jumalat.

- Lääkäriltä ja sairaanhoitajalta kannattaa kysyä, jos jokin asia jää epävarmaksi. Esim. tuo hiv-testin tulos tai muut taudit: kysy asiasta. Jos et ymmärrä vastausta, niin pyydä selittämään asia helpommalla tavalla.

- Hyvä, että olet nyt hoidossa ja seurannassa. Jos hiv-tartunta on noin tuore, niin olet päässyt hoitoon todella aikaisessa vaiheessa. Hyvä niin!

HIV-posiitivinen tai ei?

Kirjoittaja Minä! » To Maalis 01, 2012 11:07 pm

Olen tehnyt hiv-testaus ja klamydia testaus kerralla, kesti 1 viikko seuraava ja kun kuulin, että molemmat olivat positiivisia, HIV ja klamydia. Olin niin shokissa että miten voi olla niin.

Olen ollut hyvin sairas marraskuussa 2011 ja lääkäri teki verikokeita ja punaisten ja valkoisten verisolujen määrä on ollut alhainen 2 päivää, kolmas päivää se oli normaalia. Olin sairas 1 viikon. Minulla oli myös angina ensimmäistä kertaa ja se meni pois, mutta kurkkuni oli kipee ja tulehdus mut antibiootti ei auttanut.

Tammikuussa 2012 sain selkääni sairas ja lääkärit sanoivat tehdä virtsanäyte, ja se tuli vähän verta ja lääkärit ajattelin jos se on munuaiskiviä, mutta se ei ollut munuaiskiviä, sillä he ottivat kuvan mun munuaisiin.

Mutta sitten sain jotain peniksen, se tuli valkoista nestettä, mietin mitä seuraavaksi tapahtuu minulle. Kävin lääkärillä taas ja hän katseli ympärilleen ja sanoi että se on klamydia. Hän sanoi, että teemme testejä sen, mutta alotin ihmetellä sitä, sanoin että jos hän voi tehdä hiv-testi saman tie. Ennen sitä kysyin häneltä, näytönö jos minulla olisi HIV, lääkärit sanoi että ei, en usko, sinulla ei ole HIV oireita. Mutta hän teki joka tapauksessa .. kesti viikon ensimmäistä kertaa ja kuulin huonot uutiset, että minulla on HIV ja että minulla on klamydia, ja hän teki toisen kertaa mut sama asia HIV tuli, olin niin järkytys, että minulla on HIV, mutta lääkäri ei voinut sano että se ei ole enää vakavaa sairaus, mutta hän pelkäsi itsensä. Hän ei voinut puhua HIV-stä juuri silloin vaan klamydia, että miten me hoidetaan.

Mutta lääkäri lähetti minut Auroran sairaalassa, jossa he ottivat 16 kpl veren kanssa tölkkien ja ei syönyt 12 tunnin kuluttua, muutaman viikon, kävin Aurora sairaalassa lääkärille ja hän kertoi miten HIV on, ja kerrottiin että HIV on ehkä syksyllä 2011 tullut. Mutta ei ollut muuta vikaa itsessäni kaikki oli erittäin hyvä, OK, normaali, mutta vain että minulla on HIV itsessäni.

Kuukauden jälkeen Aurora lääkärit ovat huomannut, että klamydia minulla ei olin vaan sitten oli tippuri, minun lääkäri, joka on ottanut klamydia testi käski minua testissä ja hän pahoitteli että asiat ovat menneet väärit, mutta lääkäri teki tippuri testi ja viikkoa myöhemmin sain selville, että se on negatiivinen, mutta nyt aloin miettimään, että tammikuussa 2012 minulla oli klamydia tai tippuri (ei tiedän, mitä minulla oli)oli positiivinen, sain lääkettä Klamydian 4 kpl saman tie silloin.

Nyt alkaa ihmetellä, jos he ovat olleet väärässä hiv-testi myös, että minulla ei ole HIV? Tai jos minulla on jotai muuta, mutta emme tiedämme vielä?

En usko enää mitä lääkärit sanoo, kutsuen minua että valitettavasti sulla ei oli klamydiaa, mutta teillä oli tippuri, sit kun tein tippuri testi oli negatiivinen. Onko tä normaali??? En uskoo en uskoo lääkärit...vaan jumala voi auttaa!

Ylös